مخفی کردن وضعیت آنلاین در واتساپ – WhatsApp

یکی از پیام‌رسان‌های محبوبی که اکثر افراد در حال استفاده از آن هستند، WhatsApp می‌باشد. یکی از امکاناتی که به طور پیش‌فرض در واتساپ وجود دارد، وضعیت آنلاین بودن افراد می‌باشد. به این صورت که به همه این امکان را می‌دهد که از زمان آنلاین شما در واتساپ آگاهی پیدا کنند. اگر شما هم جزء افرادی هستید که دوست ندارید سایر افراد آخرین زمان ورود شما به WhatsApp را مشاهده کنند، با استفاده از تنظیماتی که واتساپ در اختیار شما قرار داده است می‌توانید این کار را انجام دهید. به همین خاطر تصمیم گرفتیم در این نوشته به آموزش مخفی کردن وضعیت آنلاین در واتساپ بپردازیم.

چگونه وضعیت آنلاین را در واتساپ مخفی کنیم؟

نکته : ما در این نوشته از اسکرین شات‌های اندروید استفاده کرده‌ایم، اما روش انجام کار در هر دو سیستم عامل اندروید و IOS به یک شکل است.

برای مخفی کردن وضعیت آنلاین در واتساپ، ابتدا برنامه را باز کرده و بر روی آیکن سه نقطه در بالای صفحه ضربه بزنید.

مخفی کردن وضعیت آنلاین در واتساپ

در منویی که باز می‌شود، گزینه Settings یا تنظیمات را انتخاب کنید.

بیشتر بخوانید : 

مخفی کردن وضعیت آنلاین در واتساپ

سپس Account را انتخاب کنید.

مخفی کردن وضعیت آنلاین در واتساپ

در این صفحه گزینه Privacy را لمس کنید.

مخفی کردن وضعیت آنلاین در واتساپ

در بخش Privacy گزینه وجود دارد به نام Last seen که به شما امکان مدیریت وضعیت آنلاین در واتساپ را می دهد.

مخفی کردن وضعیت آنلاین در واتساپ

اگر بر روی این گزینه ضربه بزنید، منویی باز می‌شود که دارای سه گزینه می‌باشد. که این گزینه‌ها عبارتند از :

  • Everyone : به طور پیشفرض روی این گزینه قرار دارد و همه‌ی افراد می‌توانند وضعیت آنلان شما را مشاهده کنند.
  • My contacts : با انتخاب این گزینه فقط کسانی که شماره آن‌ها در لیست مخاطبان شما قرار دارد، می‌توانند وضعیت شما را مشاهده کنند.
  • Nobody : با انتخاب این گزینه وضعیت آنلاین شما در WhatsAppمخفی می‌شود و هیچ کس وضعیت شما را مشاهده نخواهد کرد.

مخفی کردن وضعیت آنلاین در واتساپ

بر خلاف برنامه تلگرام که اجازه شخصی سازی بیشتری را در اختیار ما قرار می‌داد، برنامه واتساپ دارای شخصی سازی کمتری می‌باشد. در صورتی که می‌خواهید بعضی از افراد وضعیت آنلاین شما را مشاهده نکنند، می‌توانید گزینه دوم یعنی My Contacts را انتخاب کرده و اسم آن افراد را از مخاطبان خود حذف کنید.

نکته : در این روش علاوه بر اینکه هیچ کس نمی‌تواند وضعیت آنلاین شما را در واتساپ مشاهده کند، شما هم نمی‌توانید وضعیت آنلاین هیچ‌کس را مشاهده کنید. و یک معامله دو طرفه می‌باشد.

 

 

منتظر نظرات شما هستیم

اگر سوالی در این رابطه داشته باشید، می توانید سوالات خود را در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید. همچنین پیشنهاد می کنیم نوشته حذف رمز عبور و قفل گوشی در سیستم عامل اندروید و IOS را نیز مطالعه کنید.

شاد و موفق باشید….

ممکن است شما دوست داشته باشید
1 نظر
  1. Victor می گوید

    👍👍👍👍

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

عضویت در خبرنامه
عضویت در خبرنامه
با عضویت در خبرنامه هر هفته مهم ترین مقالات را در ایمیل خود دریافت کنید.
از اینکه در خبرنامه ما عضو شدید متشکریم